Na lavičce Viktorie trenér Pavel Vrba, nové tváře v červenomodrém dresu a samozřejmě skvělá fotbalová atmosféra. Přesně to nabídne první domácí ligové utkání viktoriánů v nové sezoně, která odstartuje v sobotu 29. července v 17.00 utkáním s pražskou Duklou. A můžete u toho v Doosan Areně být i vy, ve středu 12. července startuje volný prodej vstupenek na toto utkání.

Viktoria zvolila pro nadcházející ročník nový model prodeje jednotlivých vstupenek. Nově se Doosan Arena dělí na čtyři cenová pásma (viz mapka stadionu níže). Při nákupu budou navíc zvýhodněni ti fanoušci, kteří si lístky zajistí s dostatečným časovým předstihem. Na zápas s Duklou Praha, který spadá do druhé skupiny atraktivity soupeře, tak bude vstupenky v první časové vlně (12. 7. – 18. 7.) možné zakoupit za 200, 170, 140 a 110 korun, ve druhé časové vlně (19. 7. – 29. 7.) za 230, 200, 170 a 140 korun dle příslušných kategorií. Prodej bude probíhat tak, jak jsou fanoušci zvyklí, v prostorách Viktoria shopu v jeho standardní otevírací době 9 – 17 hodin. Ve středu začne od 12 hodin.

Zachován zůstane prodej pomocí distribučních míst Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online prodej na stránkách www.plzenskavstupenka.cz.

„Moc se na fanoušky těšíme a věříme, že i oni na nás přes prázdniny nezanevřeli. Naše ambice rozhodně nejsou jiné než v předchozích letech. Chceme být úspěšní, hrát o titul a bavit fotbalem fanoušky, kteří nás podporují.“ zve všechny viktoriány do Doosan Areny Roman Hubník. „Vstup do ligy je nesmírně důležitý. Teď se v Rakousku připravujeme a věříme, že společně s fanoušky úvod soutěže zvládneme,“ dodává kapitán týmu. Již teď je jisté, že zápas Viktorie s Duklou nebude v přímém přenosu žádné z televizí. „I to je důvod, proč vyrazit na stadion. Věřím, že bude Doosan Arena zaplněná,“ přeje si Roman Hubník.


Fotogalerie