V sobotu 25. dubna se ve Štruncových sadech uskuteční šlágr 25. kola Synot ligy, v rámci kterého se proti sobě postaví vedoucí tým soutěže FC Viktoria Plzeň a čtvrtá FK Mladá Boleslav. Utkání dvou týmů s pohárovými ambicemi bude v západočeské metropoli sledovat vyprodaná Doosan Arena.

Zápas tak bude mít pravou fotbalovou atmosféru, která se už na západě Čech stala tradiční. „Krátce po čtvrteční čtrnácté hodině byly vyprodány poslední zbývající vstupenky na duel s Mladou Boleslaví. Domácí sektory stadionu tak budou z drtivě většiny zaplněny našimi příznivci,“ říká tiskový mluvčí plzeňského klubu Pavel Pillár. „Naše fanoušky vnímáme jako obrovskou podporu. Na hřišti se pak cítíme lépe, a když přijde plný stadion, jsme o to víc motivovaní,“ přidává se Václav Pilař.

V prodeji nadále zůstávají vstupenky na zápas s 1. FC Slovácko, které do Doosan Areny zavítá v sobotu 2. května. „I na tento zápas lze očekávat vysoká návštěva, v součtu s držiteli permanentek je v tuto chvíli obsazeno celkem osm tisíc sedaček. I před zápasem s Boleslaví budou otevřeny pokladny Doosan Areny, nabízet budou ovšem pouze vstupenky na utkání se Slováckem, po zápase bude všem zájemcům o zápas 26. kola k dispozici také fanshop,“ zakončuje informace Pillár.