Povedené zápasy za sebou mají starší a mladší žákyně FC Viktorie Plzeň. O víkendu se na hřišti Na Lopatárně utkaly se stejně starými hráčkami Dukly Praha a domácí týmy ani jednou nezaváhaly.

FCVP st. žačky – FK Dukla Praha st. žačky 4:0 (2:0)

Branky: 24. vlastní, 31. Ajazi, 67. Gajdošová, 69. Ajazi,
Plzeň: Kindlová, Trojanová, Stejskalová, Stejskalová, Vorlová, Štichová, Polcarová, Gajdošová, Skalická, Ajazi, Belšánová, Michlová, Remiášová

Komentář
Viktoria byla po celý zápas jasně lepším týmem a zaslouženě vyhrála. Po první vlastní brance Dukly vstřelily domácí hráčky tři krásné góly po pěkných akcích.

Hodnocení trenéra
„I když jsme vyhráli, tak s naši hrou nejsem úplně spokojen. S takovým týmem jako byla Dukla Praha bylo během utkání moc nepřesností, špatných přihrávek a opět hrozivé zakončení. Na těchto skutečnostech musíme do dalšího utkání zapracovat. Holky musím pochválit za bojovnost a touhu po vítězství. Dále musím slečny pochválit za vstřelené goly po pěkných přihrávkách za obranu nebo po narážečce z prvního doteku,“ hodnotí zápas trenér Bohouš Bláha.

FCVP ml. žačky – FK Dukla Praha ml. žačky 6:0 (2:0)

Branky: 3. Klepsová, 27. Cinková, 36. Vondrovicová, 46. Pavlíčková, 57. Sutnarová, 58. Houfová
Plzeň: Polívková – Škochová, Holubová, Novotná, Sutnarová, Vondrovicová, Klepsová, Pavlíčková, Jančová, Mifková, Cinková, Škardová, Rybinská, Houfová, Košíková

Hodnocení trenéra

„Hráli jsme s hodně mladým týmem, některá děvčata ještě mohou hrát za přípravku, ale na hřišti to vůbec nebylo znát. Hráčky bojovaly jako lvice a svým soupeřkám nedaly nic zadarmo. Dukla nám vůbec nestačila a my jsme zaslouženě vyhráli,“ hodnotí zápas vedoucí Zdeněk Rada.

Fotogalerie