Speciální akci si pro věrné permanentkáře připravila plzeňská Viktorka. V úterý 28.3. od 19.15 je pro všechny jejich držitele připraveno speciální promítání filmu Život v multikině Cinestar zdarma. Společně s fanoušky vyrazí do kina i vybraní hráči!

Majitelé permanentních vstupenek mají ideální možnost, jak si zpříjemnit pracovní týden po boku fotbalistů Viktorie. V úterý 28.3. mohou společně s nimi vyrazit do kina. „Jde o tradiční a velmi oblíbenou akci. Chceme našim fanouškům tímto způsobem poděkovat za podporu a věrnost. Společně se Cinestarem jsme vybrali tentokrát zajímavý americký film Život a věříme, že zaplníme celý sál. Naši hráči chodí do kina velmi rádi, takže někteří z nich nebudou chybět ani na tomto filmu, “ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Volné vstupenky na tuto akci budou od úterý 21. 3. k vyzvednutí ve Viktoria shopu v běžné otevírací době, tedy každý pracovní den od 9.00 do 17.00. „Oproti jedné permanentce obdrží fanoušci vždy dvě vstupenky do kina zdarma. Pokud přinesou najednou více permanentek, mohou samozřejmě vyzvednout vstupenky i pro své známé a kamarády, maximálně však může jeden fanoušek odnést 8 vstupenek, tedy za 4 permanentky,“ řekl mluvčí klubu.

Ještě před samotným promítáním je možné zúčastnit se autogramiády kompletního týmu v OC Olympia. „Je to po dlouhé době první akce, které se zúčastní opravdu všichni hráči i trenéři prvního týmu Viktorie Plzeň. Fanoušci se tak mohou těšit na podpisy Matúše Kozáčika, Michaela Krmenčíka, Jana Kopice, Lukáše Hejdy, Andrease Ivanschitze či Marka Bakoše. Pro všechny bude navíc připravený i doprovodný program s řadou soutěží, například o vstupenky na následující domácí utkání s Teplicemi,“ dodal Hanzlík.

Doprovodný program startuje v OC Olympia v 17:00, autogramiáda o hodinu později.

Film je doporučen pro starší 15 let.