Pořádně nabitý program mají z asbou všichni viktoriáni. Kromě ligových zápasů a duelů v rámci Evropské ligy absolvoval tým Pavla Vrby i souboj s Opavou v rámci MOL Cupu. Na začátku října se navíc v Doosan Areně představí česká fotbalová reprezentace, která zde zakončí kvalifikaci o světový šampionát. Pro fanoušky Viktorie je připravena zajímavá nabídka.

Majitelé permanentních vstupenek, držitelé platební karty FC Viktorie Plzeň a všichni ti, co si zakoupili vstupenky na utkání MOL Cupu s Opavou, mají možnost pořídit si lístky na utkání národního týmu za speciální cenu – 100, 200 a 300 Kč. Zápas národního týmu je rozdělený právě do tří cenových kategorií.

„Naším cílem je, aby se u nás reprezentace cítila jako doma a hrála před zaplněným hledištěm. Zároveň je to i odměna pro věrné viktoriány, kteří pravidelně chodí na zápasy a vytváří vždy skvělou atmosféru,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Věříme, že fanoušci této možnosti využijí a přijdou podpořit vedle Viktorky i český nároďák, v němž působí i několik našich hráčů,“ dodává.

Utkání 3. kola MOL Cupu odehrála Viktoria ve čtvrtek 5. října, reprezentace odehraje duel se San Marinem o tři dny později – v neděli 8. října od 20.45. Permanentkáři půjdou na zápas s Opavou zdarma.

Vstupenky na reprezentační zápas se začaly prodávat v pondělí 18. září. „Postačí u pokladny předložit permanentku, platební kartu FC Viktorie Plzeň či vstupenku na utkání MOL Cupu s Opavou. Tyto zvýhodněné vstupenky budou k dispozici pouze na pokladnách stadionu,“ upřesňuje mluvčí klubu.

Ostatní fanoušci si mohou vstupenku na zápas ČR – San Marino pořídit online na www.vstupenkyfotbal.cz či rovněž na pokladnách ve Štruncových sadech, jejich cena je 190, 390 a 590 Kč. 


PRODEJ VSTUPENEK NA UTKÁNÍ ČR – SAN MARINO VE ŠTRUNCOVÝCH SADECH:

6. 10. 9 - 17 
7. 10. 10 – 15
8. 10. 14 – 21 (den utkání ČR – San Marino)