Levý krajní hráč Viktorie Plzeň Jan Kovařík si minulý týden zpestřil své volno a šel si zatrénovat s přípravkovou kategorií U9. Tréninkovou jednotku si pochvalovali všichni zúčastnění.

„Užil jsem si to moc, protože jsem delší dobu kvůli zranění nebyl. Myslím si, že i s klukama jsme si dobře zatrénovali. Byla zábava, to je důležité,“ řekl Jan Kovařík. „Bylo to hodně zaměřený na balon, zkoušeli jsme i kličky pod tlakem, hráli jsme bago. Na konci jsme pak prohráli penalty,“ dodal s tím, že určitě nebyl naposledy.

To velmi potěšilo zúčastněné hráče. „To by bylo super, kdyby zase přišel! Honza byl děsně rychlej a má suprový centry,“ říkali si o něm kluci, kteří se hned po konci tréninku ptali trenéra, jestli zase někdy přijde. „Akorát mi proti němu vůbec nešla udělat klička,“ shodli se hráči týmu. Jeden z útočníků si navíc pamatoval, že Jan Kovařík hrál za Most. „Když jsem byl v U7, tak jsme hráli s Mostem, on se na nás byl podívat a říkal nám to.“

Jan Kovařík na tréninku přípravek nebyl poprvé. „Vždy se domlouvám s trenérem přípravek Pavlem Vackem na nějakém vhodném termínu. Baví mě to, jsou tam šikovní kluci,“ doplnil závěrem.

Fotogalerie