Ve čtvrtek 9. listopadu mezi 16. a 17. hodinou mohou všichni návštěvníci Viktoria shopu využít unikátní akci Happy Hour, v rámci které ke svému nákupu dostanou vlastnoručně vylosovaný dárek. Ten se bude skrývat pod některým z hráčů na magnetické tabuli. Hlavní cenou je dres Viktorie Plzeň a míč podepsaný hráči prvního týmu.

Princip soutěže zůstává podobný jako v minulosti. Zúčastnit se může každý, kdo si ve fanshopu nakoupí zboží v minimální hodnotě 500 korun. Pak si může na připravené magnetické tabuli zvolit hráčskou kartičku jednoho z fotbalistů Viktorie a těšit se na dárek z nabídky Viktoria shopu. Na druhé straně kartičky totiž bude uvedená výhra.

Vyhrává každý a ceny jsou opravdu lákavé. Fanoušci se mohou těšit například na vstupenky na nejbližší domácí zápas se Slováckem, minidresy, pastelky, čokolády, diáře na příští rok, náramky, šály, oblíbené hrnečky s tematikou základní skupiny Evropské ligy a další zajímavé zboží. Pod jedním z fotbalistů pak bude ukryt dres jednoho z viktoriánů, pod dalším pak podepsaný míč.