Nový oficiální kalendář FC Viktorie Plzeň pro rok 2018 je tady. Pořídit si ideální vánoční dárek mohou všichni viktoriáni ve Viktoria shopu i eshopu.

Naše srdce patří tobě. Známé fanouškovské heslo je ústředním motivem i nového nástěnného kalendáře pro rok 2018. „Vystihuje propojení celého klubu a fanoušků, které je u nás velmi silné,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Na dvanácti fotografiích formátu A2 jsou pro následující rok zobrazeny momenty z důležitých zápasů této sezony. „Po třech letech se opět vracíme k hernímu kalendáři, který byl u fanoušků vždy velmi oblíbený. Jsou v něm momentky z důležitých zápasů od našeho klubového fotografa Ladislava Nussbauera, jedním snímkem se podílel i Martin Skála. Každá fotografie je navíc podepsána samotnými hráči. Věříme, že se kalendář bude fanouškům líbit, a že jim bude dělat radost po celý rok 2018 stejně jako výkony a výsledky Viktorie,“ doplnil Hanzlík.

Pořídit si nový kalendář za cenu 299 Kč je možné v klubovém Viktoria shopu (každý pracovní den 9.00 – 17.00) či prostřednictvím e-shopu. Na začátku prosince bude k dispozici i stolní kalendář, který bude tradičně věnován všem mládežnickým kategoriím Viktorie Plzeň.