Viktorii čeká již tento čtvrtek fotbalový svátek! Do Doosan Areny totiž míří Partizan Bělehrad k odvetě prvního kola vyřazovací fáze Evropské ligy. Viktoriáni si z půdy srbského giganta přivezli nadějnou remízu 1:1. Pro utkání budou platit speciální bezpečnostní opatření.

Zápas bude zahájen v 19:00, vstupy se tak otevřou v 17:30. „Prosíme fanoušky, aby vzhledem k bezpečnostním kontrolám přišli s dostatečným časovým předstihem a předešlo se tak tvoření dlouhých front u turniketů,“ vybízí příznivce mluvčí klubu Václav Hanzlík. Pivovarská lávka se uzavře v 15:00.

Tak jako na každém utkání evropského poháru, ani tentokrát se nebudou na stadionu prodávat alkoholické nápoje a není organizována ani dětská tribuna. Mezi sektory S a T je kvůli blízké stavbě zúžený prostor. „Prosíme tedy fanoušky pohybující se v okolí těchto sektorů o shovívavost. Vše je ale zabezpečené, jde tedy jen o preventivní informaci,“ informuje Václav Hanzlík.

Na stadionu budou platit zvýšené bezpečnostní kontroly, jak již bylo avizováno s dostatečným předstihem. „Bude probíhat kontrola osobních dokladů. Každý fanoušek si tak s sebou musí vzít občanku či potvrzení o trvalém či přechodném pobytu. Pokud se neprokáže, nebude vpuštěn na stadion. Cílem tohoto opatření je absolutní bezpečí fanoušků, aby se zamezilo jakýmkoliv konfliktům. Věříme, že vše proběhne bez problémů a nebude to nikoho zdržovat,“ vysvětluje mluvčí klubu.

Tolerovány opět nebudou jakékoliv projevy rasismu. „V Doosan Areně panuje vždy skvělá a férová atmosféra, věříme, že to tak bude pokračovat i nyní,“ doplňuje Hanzlík.

Vstupenky na duel s Partizanem nebudou z bezpečnostních důvodů v prodeji ve středu ani ve čtvrtek, prodej končí v úterý úderem 17. hodiny. „Vstupenky byly v prodeji prakticky od začátku ledna, času na jejich pořízení tedy byl dostatek.“

Během utkání s Partizanem se na pokladnách za severní věží Doosan Areny budou prodávat vstupenky pouze na nadcházející ligový zápas s Jihlavou (pondělí 17:00), prodej bude ukončen až o poločase zápasu Evropské ligy.

Mapa sektorů stadionu