Viktorii čeká již tento čtvrtek odveta osmifinále Evropské ligy! Do Doosan Areny dorazí portugalský Sporting CP. Plzeňané na jeho půdě prohráli 0:2, zbraně však neskládají. V článku naleznete všechny důležité informace před zápasem.

Výkop je naplánovaný na 19:00, vstupy se tedy otevřou v 17:30. „Prosíme fanoušky, aby přišli s dostatečným předstihem a předešlo se tím tvoření dlouhých front u turniketů,“ vybízí mluvčí klubu Václav Hanzlík. Pivovarská lávka se uzavře v 15:00.

Tak jako na každém utkání evropského poháru, ani tentokrát se nebudou na stadionu prodávat alkoholické nápoje a není organizována ani dětská tribuna. Vstup na hlavní tribunu tak vede pouze přes turnikety u jižní věže. Mezi sektory S a T je kvůli blízké stavbě zúžený prostor. „Prosíme tedy fanoušky pohybující se v okolí těchto sektorů o shovívavost. Vše je ale zabezpečené, jde tedy jen o preventivní informaci,“ informuje Václav Hanzlík.

Stále běží prodej vstupenek, a to i online na webu Plzeňské vstupenky. Vstupenky se budou prodávat i v den utkání, a to od 9 do 14 ve fanshopu a od 14 do výkopu na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny.

K dispozici bude samozřejmě i magazín Viktorián za symbolickou cenu 19 Kč, a to buď ve fanshopu, nebo u mládežníků v okolí stadionu. Mimo jiné v něm najdete představení soupeře, profil veleúspěšného kouče Sportingu, slavné odchovance lisabonského celku či mnoho dalšího.

Chybět nebudou ani dva speciální stánky fanshopu, jeden bude u pokladen na jižní straně stadionu a druhý na hlavní tribuně.

I v utkání se Sportingem nebudou tolerovány jakékoliv projevy rasismu. „Žádáme fanoušky, aby fandili slušně a v duchu fair play. V případě prohřešku tohoto typu nám hrozí uzavření stadionu, stále jsme v podmínce. V této sezoně byly všechny zápasy odehrány v perfektní atmosféře, která hnala Viktorku dopředu. Pojďme to zopakovat a ukázat, že celá Viktorka fandí slušně,“ vybízí mluvčí klubu.

MAPA SEKTORŮ STADIONU