Viktoria ve 24. kole remizovala se Spartou Praha 2:2, ačkoliv v utkání již o dvě branky prohrávala. Zápas zhodnotili střelci obou plzeňských gólů TomᚠHořava s Radimem Řezníkem.

„Bohužel jsme prohrávali 0:2 a byli jsme dole. Ale zvedli jsme se a dotáhli to alespoň k remíze... Pokud budeme hrát dál tak, jako jsme hráli přibližně od 15. minuty, tak půjdeme dobrou cestou,“ míní obránce Radim Řezník.

Obě branky Viktorie padly po rohových kopech. „Standardky máme silné, kopou je dobří hráči,“ říká Řezník. „Dobře jsme si tam naběhli a dvakrát se z nich prosadili, byly tam ale situace, kdy jsme to mohli řešit lépe. Ale jak říkám, prohrávali jsme 0:2 a nakonec remizovali, takže musíme být pokorní a za bod být rádi,“ doplňuje bek Viktorie Plzeň.

„Soupeř si mě při našem rohovém kopu nepohlídal, všiml jsem si toho již dopředu, a já jsem toho využil, takže z toho byl gól,“ popsal jednoduše vyrovnávací branku její autor TomᚠHořava.

„Nakonec to je podle mě spravedlivý bod. My se musíme odrazit od toho období, kdy jsme vyrovnávali, to nás může povzbudit dál,“ uzavírá hodnocení záložník Plzně.

Fotogalerie