Liga mistrů v Plzni je něčím vyjímečným nejen pro hráče, ale i pro fanoušky. Vám také patří největší poděkování za skvělou atmosféru, kterou jste hráče dohnali k prvnímu bodu v letošní skupinové fázi.

Skvělou atmosféru dlouho očekávaného utkání zpestřili plzeňští fanoušci i povedeným choreem, kterým v osmnácté minutě prvního poločasu zaplnili celou severní tribunu. Více než 11 tisíc příznivců vytvořilo parádní kulisu, v níž dokázali viktoriáni do poločasu dvakrát skórovat a nakonec vybojovali i první bod za remízu 2:2.

„Byl to krásný večer s krásnou atmosférou, pro takové zápasy to má cenu dělat. Škoda remízy, ale není se za co stydět. Díky za podporu fanouškům, bylo to super,“ vzkázal viktoriánům na svém instagramu David Limberský.  

Liga mistrů ale rychle pokračuje – další zastávka čeká na tým Pavla Vrby už 2. října v Římě a i zde bude potřebovat vaši podporu. Vstupenky na toto utkání jsou stále v prodeji a stále jich je dostatek. Prodávat se budou denně na pokladnách za severní tribunou od 9 hodin ráno do 17 hodin odpoledne. Více informací o tomto prodeji najdete zde.

Zápas si můžete připomenout i v naší bohaté fotogalerii.

Fotogalerie