O víkendu samozřejmě na Viktorku na fotbal, během týdne například do kina. Mít permanentní vstupenku se rozhodně vyplatí. Jako poděkování všem věrným fanouškům jsme připravili tradiční filmovou projekci v kině Cinestar zdarma. Ve středu 9. května půjdeme společně na filmový hit Avengers: Infinity War.

Tradiční akce pro všechny věrné permanentkáře je tady. Ve středu 9. května od 18.30 je pro držitele sezónních karet 2017/2018 v multikině Cinestar v OC Olympia připravený viktoriánský filmový večer s filmem Avengers: Infinity War. „Ve spolupráci se Cinestarem jsme pro naše fanoušky vybrali právě tento snímek, který je bezesporu filmovým hitem. Věříme, že si všichni tento večer společně užijeme,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Volné vstupenky budou k dostání od středy 25. dubna ve Viktoria shopu v jeho běžné otevírací době (9.00 – 17.00). Na jednu permanentku si je možné vyzvednout dvě vstupenky do kina. „Pokud někdo přijde s více permanentkami, samozřejmě může vyzvednout vstupenky i svým kamarádům a známým,“ dodává mluvčí klubu.

Pro fanoušky, kteří vyrazí s Viktorkou do kina, bude připravena i soutěž o atraktivní viktoriánské ceny.

Více o filmu ZDE. Film bude promítán ve formátu 2D s českým dabingem.