V uplynulých dnech spatřilo světlo světa už páté vydání lifestylového speciálu s fotbalovou tematikou FCVP! Jeho aktuální vydání nabídne všem čtenářům nejen standardní porci zajímavostí zpoza opony plzeňského klubu, ale také další plakáty plzeňských hráčů.

„Speciál FCVP! si mezi fanoušky našel početnou řadu příznivců. Věříme, že i páté vydání dokáže oslovit širokou fotbalovou veřejnost a nabídnout zajímavá neotřelá témata, o kterých si plzeňští fanoušci můžou přečíst pouze zde,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. Páté pokračování speciálu FCVP! se kromě obsáhlého rozhovoru s útočníkem Michaelem Krmenčíkem věnuje také fotbalovému příběhu Martina Zemana nebo spíkrům plzeňského klubu Jiřímu Poórovi a Jiřímu Pelnářovi. Unikátní rozhovor vznikl také s jedním z nejlepších brankářů anglické Premier League Petrem Čechem.

Třetí vydání speciálu FCVP! je možné zakoupit ve Viktoria shopu, na vybraných čerpacích stanicích ONO v západočeském regionu, v Informačním centru města Plzně na nám. Republiky, ale i v prodejnách Bílá myš v plzeňských obchodních centrech Olympia a Plaza.