Plzeňský fanshop ve čtvrtek odpoledne prodloužil svou otevírací dobu. Právě ve Viktoria shopu ve Štruncových sadech se totiž uskutečnila autogramiáda dvou hráčů prvního týmu účastníka základní skupiny Evropské ligy a aktuální lídra ligového ročníku.

Milan Petržela a Jan Kovařk usedli v plzeňském klubovém obchodě za stolečky a ochotně se podepisovali na připravené kartičky, šály, dresy a plakáty, které si s sebou přinesli fanoušci západočeského klubu. I přes nepřízeň počasí se před Viktoria shopem vytvořila početná fronta zájemců o autogram, kteří nakonec všichni odcházeli spokojeni.

Přes hodinu trvající autogramiáda potěšila malé i velké příznivce Viktorie Plzeň a skončila až ve chvíli, kdy odešel poslední spokojený fanoušek. „Je skvělé vidět, že o nás mají naši fanoušci zájem. I přes to, že dnes nebylo úplně ideální počasí, na nás počkali a my jsme všem chtěli vyjít vstříc. Moc mě to bavilo, byla tu cítit výborná nálada,“ říká Milan Petržela k množství podpisů a fotek, které si ze čtvrtečního odpoledne odnášeli všichni návštěvníci Viktoria shopu.

Fotogalerie