V úterý 28. března se v obchodním centru Olympia Plzeň uskutečnila autogramiáda kompletního kádru Viktorie Plzeň. Podpisová akce byla součástí podvečera, který mohli fanoušci Viktorie Plzeň strávit ve spojení se svým oblíbeným klubem.

S úderem páté hodiny odpolední odstartoval v černickém obchodním centru doprovodný program, kterým provázel známý plzeňský moderátor a jeden z hlasů Doosan Areny Jiří Pelnář. Fanoušci měli v netradičních soutěžích možnost vyhrát vstupenky na zápas s Teplicemi nebo věcné ceny z Viktoria shopu v podobě oblíbených šál a podsedáků. Soutěžilo se například v hlavičkování s míčem, nebo v tom, kdo déle vydrží křičet na oslavu gólu.

Hlavní část programu, na kterou čekaly už několik desítek minut davy natěšených fanoušků, přišla na řadu v 18 hodin. Po spanilé jízdě viktoriánského autobusu, který od Doosan Areny až k OC Olympia Plzeň doprovázela kolona motorek s vlajkami Viktorie Plzeň, propuklo na místě konání autogramiády nefalšované fotbalové nadšení. Hráči i realizační tým Viktorie Plzeň vítal špalír příznivců oblečených v dresech, šálách, čepicích a dalších doplňcích z nabídky Viktoria shopu. Po krátkém uvítání byli první fanoušci vpuštěni na pódium, aby mohli získat podpisy hráčů i trenérů plzeňského klubu.

Pro záložníka Martina Zemana byl úterní den výjimečný také proto, že právě 28. března slaví narozeniny. Všichni viktoriáni mu tak přichystali překvapení v podobě narozeninového dortu, od fanoušků se levý záložník dočkal gratulací a blahopřání.

Za téměř hodinu a půl trvající podpisovou akci prošlo přes pódium umístěné u hlavního vstupu do Olympie více než osm stovek fanoušků. „Děkujeme všem našim příznivcům, kteří si našli čas a v úterý v podvečer zavítali na jednu z největších autogramiád v historii Viktorie Plzeň. Věřím, že si fanoušci užili nejen doprovodný program, ale hlavně samotné setkání s hráči i trenéry Viktorie. Obrovský zájem o autogramiádu nás velice těší, nicméně přináší s sebou i fakt, že někteří fanoušci se podpisů nedočkali. Omlouváme se všem, kteří neměli příležitost podpisy získat, ale časový rozvrh mužstva byl neúprosný. Věříme, že na některé z příštích autogramiád, si tito fanoušci své podpisy odnesou,“ řekl tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Na autogramiádu plynule navázalo promítání pro držitele permanentních vstupenek v multikině Cinestar. Každý z permanentkářů měl v předešlém týdnu možnost vyzvednout si dvě volné vstupenky na promítání filmu Život. Společně s nimi zavítali do kina také kapitán týmu Roman Hubník a asistent trenéra Pavel Horváth, kteří před promítáním pozdravili fanoušky. „Film je prý trochu horor, tak snad to bude jediný horor, který v tomto týdnu uvidíte. Slibujeme, že v sobotu proti Teplicím uděláme maximum pro to, aby to byla klidnější a spokojenější podívaná,“ bavil sál Horváth.

Fotogalerie