V neděli ve 13:00 mají všichni viktoriáni možnost setkat se s trenérem Romanem Pivarníkem, Michaelem Krmenčíkem a Janem Kopicem v rámci autogramiády v OC Olympia v Plzni. Zároveň zde bude otevřený speciální vánoční fanshop.

„Ve fanshopu v Olympii fanoušci najdou většinu zboží, které je i v kamenném obchodu v Doosan Areně. V prodeji tak budou dresy, trička, šály, povlečení, osušky, suvenýry, ale také například vánoční ozdoby nebo svíčky. Nebude chybět také nový kalendář pro rok 2017 Nᚠživot je Viktoria,“ říká tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

Od 13:00 do 14:00 navíc dorazí hráči s trenérem na autogramiádu. „Těším se, přiznám se, že v nákupním centru jsem snad ještě podpisovou akci neměl. Jsem zvědavý kolik přijde fanoušků. Chtěl bych je tak touto cestou pozvat,“ říká útočník Michael Krmenčík.

„Fanoušci jsou v Plzni úžasní a věřím, že si na nedělní autogramiádě užijeme pohodovou atmosféru,“ dodává trenér Roman Pivarník, pro něhož to bude první veřejná viktoriánská autogramiáda.

Pro fanoušky Viktorie je navíc během autogramiády připravená speciální akce 1+1 zdarma. Od 13:00 do 14:00 si budou moci zakoupit vstupenky na zápas Evropské ligy proti Austrii Vídeň právě s touto speciální slevou.