Plzeňané vezou po bezbrankové remíze ze Zlína bod, což při boji na špičce ligové tabulky zůstává pro hráče Viktorie za očekáváním. Více než ziskem by se jeden bod z Baova města mohl nazývat dvoubodovou ztrátou, což si uvědomují i sami zástupci kabiny.

TomᚠPoznar se v dresu Viktorie poprvé vrátil do města, kde okusil první ligu. „Ztracené body nás mrzí. Zlín ale dnes podal o něco lepší výkon než my. My jsme předvedli dobrou defenzivní hru, ale trochu nám vázla kombinace směrem dopředu,“ hodnotil po utkání. „Na zápas jsem se těšil, protože důvěrně znám tohle prostředí. Přiznám se, že jsem si to ale představoval trochu jinak. Chtěli jsme vyhrát a já osobně vstřelit gól. Ale teď už se nedá nic dělat, musíme zvednout hlavy a makat dál,“ dodal.

„Zlín hrál poctivě do obrany a dobře dostupoval naše hráče. Je to nepříjemný soupeř, což dnes znovu dokázal. Mají svůj styl, který jim sedí. V průběhu zápasu jsme nebyli nebezpečnějším týmem. Bylo vidět, že na nás byl Zlín dobře připravený. Přijeli jsme si pro tři body a máme jeden, to je zkrátka ztráta,“ přidal svůj pohled na utkání záložník Jan Kovařík.

Fotogalerie