Viktoria Plzeň kromě nabídky permanentních vstupenek na soutěžní ročník 2018/19 zveřejnila i podobu ceníku jednotlivého vstupného. To se od aktuálních cen vstupenek příliš neliší. Zvýšení vstupného se dočkaly zápasy I. skupiny atraktivity, ve zbylých případech zůstala cena vstupenek zachována. Aktivní zůstává rovněž mezi fanoušky oblíbený projekt Nabídni své místo.

I v nové sezoně 2018/2019 zůstávají v platnosti dvě kategorie vstupného dle atraktivity soupeře. Pro I. kategorii (Sparta, Slavia) nejsou k dispozici časové vlny, naopak pro zápasy II. skupiny atraktivity je možné pořídit si vstupenku ve dvou časových vlnách tak, jak tomu je i v letošní sezoně.

Fanoušek, který si lístek koupí hned v první vlně (17 až 11 dní před utkáním), získá zvýhodnění 50 Kč. „V této sezóně činila úspora 30 Kč, chceme tím odměnit ty fanoušky, kteří si svůj lístek na zápas zakoupí s předstihem,“ vysvětluje navýšené zvýhodnění Václav Hanzlík. Druhá časová vlna startuje 10 dní do zápasu a trvá až do hracího dne.


Nabídni své místo pokračuje

Systém „Nabídni své místo“, prostřednictvím něhož fanoušci, kteří mají permanentku a nemohou na zápas dorazit, nabídnou svoji sedačku ostatním, běží v Doosan Areně již dva roky. Jde o vstřícné gesto fanoušků a odměnou je pro ně sleva ve Viktoria shopu. Jak vše funguje? Dozvíte se na speciální stránce Nabídni své místo.

Pokud majitel permanentní vstupenky dopředu ví, že na některé z domácích utkání nepůjde, může na webu www.permanentka.com odhlásit své místo právě na tento zápas. Jeho sedačka bude v tu chvíli nabídnuta do volného prodeje. Pokud si toto místo někdo zakoupí, obdrží permanentkář dárkový poukaz na 50 Kč do Viktoria shopu. Ten se vztahuje na veškeré nezlevněné zboží včetně vstupenek zakoupených právě ve fanshopu.

Důležité je, že systém se vždy uzavře v poledne den před samotným zápasem. „Neustále budeme pracovat na zlepšování komfortu pro naše fanoušky, do čehož prodej vstupenek rozhodně patří,“ vysvětluje tiskový mluvčí Viktorie Plzeň Václav Hanzlík.

Kompletní informace o permanentních vstupenkách na sezonu 2018/2019 hledejte ZDE.