Viktoriáni se po nevydařeném působení v posledním zápase MOL Cupu chystají na další venkovní zápas. Ve dvanáctém kole ePojisteni.cz ligy budou Plzeňané bojovat o body na půdě Dukly Praha.

„Dukla po výměně trenéra zkvalitnila svoji hru, co se týká držení míče a kombinace. Navazuje na hru, kterou praktikovala za trenéra Kozla. Chtějí hrát s míčem a předvádět atraktivní fotbal, naším úkolem je prosadit se naší hrou, kvalitou a dominancí s míčem. V tomto ohledu očekávám zajímavý zápas,“ říká před zápasem asistent trenéra TomᚠTrucha. „Chceme se poučit z uplynulých zápasů, vzít si z nich to dobré a využít toho v dalších duelech. Věřím, že navážeme na zápas se Spartou a na zápasy, ve kterých jsme dominovali a zvítězili,“ dodává Trucha.

Zdravotní stav hráčů se po duelu v Opavě nezměnil. „Zdravotně jsou všichni v pořádku. Probíhá klasický pozápasový tréninkový režim. Od zítřka se začneme připravovat přímo na zápas s Duklou v plné sestavě i s hráči, kteří odehráli v Opavě větší porci minut,“ popisuje asistent Romana Pivarníka.