Viktoria vyhrála na hřišti Sparty Praha po bojovném výkonu 1:0, když úspěšným střelcem byl muž s kapitánskou páskou Daniel Kolář. On a stoper TomᚠHájek zápas zhodnotili.

„Sparta byla velmi silná, o čemž jsme věděli už před utkáním. Chtěla doma dominovat a měla tam nějaké závary. Obecně si ale myslím, že to bylo vyrovnané utkání. Hráli jsme to, co jsme potřebovali. Spartě její tlak naštěstí nic nepřinesl,“ hodnotí duel Daniel Kolář. „Důležité tři body. Jsme rádi, že se nám to dnes podařilo, ten závěr zápasu byl hodně těžký,“ doplňuje TomᚠHájek.

Utkání bylo velmi vyhecované, přišlo přes 17 tisíc diváků. „Je to nádhera, když je taková atmosféra. Hrálo se o velmi důležité tři body do tabulky a šlo o vyhecovaný zápas,“ potvrzuje Daniel Kolář. Souhlasí i TomᚠHájek: „Atmosféra je vždy jinačí, když hrají takové dva celky. My jsme spokojení, že se nám podařilo uspět a odvézt si tři body.“

Daniel Kolář byl velmi nadšený, že se mu poprvé v kariéře podařilo skórovat i proti Spartě. „Konečně! Jsem za to rád. Při hlavičce ani nevím, kolik jsem tam dostal prostoru – můj cíl bylo hlavně trefit bránu,“ směje se hrdina duelu.

Fotogalerie