Viktorii čekal v úterý 5. dubna brzy odpoledne první zápas semifinále MOL Cupu na půdě Mladé Boleslavi. První utkání v základní sestavě to bylo i pro obránce Radima Řezníka, který přes rok laboroval se zraněným kolenem.

V základní sestavě udělal trenér Krejčí oproti utkání s Jihlavou několik změn. Některé z nich byly vynuceny zraněním. "Změn tam bylo více. Trenér dal prostor hráčům, kteří nedostávají tolik příležitostí v lize aby se ukázali. Boleslav měla více ze hry. Bylo to o jednom gólu, který dala Boleslav. Nic není ztraceného. Před domácím publikem se nám vždy hraje lépe. Pokud dáme brzy gól, hned to bude o něčem jiném," říká Řezník.

Poslední soutěžní utkání v základní sestavě odehrál Radim 30. listopadu 2014 na půdě Jablonce. "Jsem rád, že jsem si konečně mohl zahrát delší porci zápasu za áčko. Už jsem odehrál dvě utkání za juniorský tým a čtyři zápasy za Domažlice a koleno, musím zaklepat, drží. Stále je co zlepšovat, ale jsem rád, že jsem hrál 90 minut a jsem zdravý," hodnotí krajní obránce.

Viktoria nyní bojuje na dvou frontách o špičku. "Jdeme zápas od zápasu. Určitě to byl důležitý zápas a nikdo nechce prohrávat. Pohár nestavíme na vedlejší kolej. Doma uděláme vše proto, abychom do finále postoupili," vyhlíží Radim Řezník.

Fotogalerie