Hráči FC Viktorie Plzeň do šestnácti let od 17. do 19. června budou bojovat s českými i zahraničními týmy na tradičním All Stars Cupu. V základní skupině se mladí viktoriáni utkají s mexickým týmem Guadalajara, běloruským Dinamem Minsk a slovenskou Nitrou. Vyřazovací fáze turnaje a zápasy o umístění jsou na programu o víkendu.

„Je to pro nás takové vyvrcholení sezony. Kluci si to chtějí užít a dobře vědí, že souboje se zahraničními týmy jsou pro jejich rozvoj velmi důležité. Uvidíme, jak se v silné konkurenci dokážeme prosadit,“ říká trenér 16 Jiří Žilák.

PÁTEČNÍ UTKÁNÍ proběhnou ve čtyřech základních skupinách (A, B, C, D) po čtyřech účastnících, hraje každý s každým.

SOBOTNÍ UTKÁNÍ proběhnou rovněž ve čtyřech skupinách po čtyřech týmech, hraje každý s každým. Složení skupin bude určeno na základě pátečních výsledků. Výsledky všech zápasů z pátečního i sobotního programu se sečtou do celkové tabulky, kde každý tým bude mít odehráno šest zápasů a vznikne pořadí od prvního do šestnáctého místa. Týmy z první poloviny tabulky se posléze utkají o 1. - 8. místo, týmy z druhé poloviny tabulky o 9. - 16. místo.

NEDĚLNÍ UTKÁNÍ o konečné umístění se odehrají vyřazovacím způsobem. Zápas o třetí místo a finále se odehraje na hlavním hřišti na stadionu Eden.

Pátek 17. června 2016
9:00 CD Chivas Guadalajara - FC Viktoria Plzeň
10:20 FC Viktoria Plzeň - FC Dinamo Minsk
11:40 FC Nitra - FC Viktoria Plzeň