Středeční dohrávky v Mostě obě dorostenecké kategorie Viktorie Plzeň zvládly vítězně. Osmnáctka vyhrála na severu Čech 5:0, šestnáctka pak 2:1.

Most U18 – FCVP U18 0:5


Druhý zápas týmu U18, druhé vítězství. Viktoriáni uspěli vysokým poměrem v Mostě na stadionu Josefa Masopusta. Zápas zhodnotil trenér výběru Pavel Fořt: „Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou, vstřelili jsme brzy gól. Most nebyl snadný soupeř, ale do žádných šancí se nedostával, mohli jsme dát i více gólů. Ve druhém poločase působil soupeř odevzdaněji, až za stavu 5:0 pro nás měl nějaké dvě šance, ovšem brankář je vychytal. Chtěl bych kluky pochválit. Nastoupili za nás hráči i z U19, kteří to vzali velice zodpovědně, za což jsem byl rád. Do hry se dostali i hráči z U16, kteří se proti devatenáctiletým hráčům ukázali ve velmi dobrém světle, určitě je to tedy příslib do budoucna.“

Branky: 12. Pihrt, 17. Šulc, 49. Kepl, 55. Šulc, 74. Dotzauer.
Sestava Plzně: Valeš – Plecitý (66. Šimek), Hranáč, Strnad (46. Dotzauer), Brož – Pihrt (C), Kraml, Uzlík, Němec – Šulc – Kepl (61. Patrovský).

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Most U16 – FCVP U16 1:2


Po výhře nad Kladnem zvládla uspět šestnáctka i v Mostě. Trenér Ondřej Šiml hodnotil zápas takto: „Celé utkání jsme hráli do zatažené obrany soupeře, který hrozil z protiútoků. Trpělivou kombinační hrou jsme si nakonec vypracovali dobré příležitosti a dvě z nich ve druhé půli proměnili. Soupeř na závěr zápasu dokázal akorát snížit z protiútoku.“

Branky: 74. Jurkovič – 58. Vostárek, 68. Královec.
Sestava Plzně: Šulc – Renza, Petržílka (58. Kolerus), Jílek (C), Mertl – Brýla (53. Krátký), Novický – Královec, Vostárek, Votava (53. Šoul) – Tesař (53. Patrovský).