Vítanou možnost, jak vyřešit vánoční dárky s předstihem, nabízí v průběhu listopadu plzeňský Viktoria shop. Pravidelné rozšiřování nabídky se tentokrát dotklo zimních čepic a speciálních certifikovaných míčů s logem Viktorie Plzeň od společnosti Puma.

Unikátní fotbalový míč s logem Viktorie Plzeň je vyvedený ve světlé barvě s červeno-modrými doplňky. V nabídce Viktoria shopu figurují velikosti 5, 4 i 3 za 699 Kč nebo miniball za 349 Kč. „Tato unikátní kolekce vyniká svou jedinečností. Viktoria Plzeň je jediným fotbalovým klubem v České republice, který podobnými míči disponuje. Věříme, že fanouškům exkluzivní limitovaná edice udělá radost a bude třeba i inspirací pro blížící se vánoční svátky,“ řekl k představení nového zboží tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Fotbalové míče lze stejně jako nové zimní čepice v barvách plzeňského klubu ve Viktoria shopu zakoupit již nyní. Čepice pro dospělé je v nabídce za 399 Kč, dětská velikost poté za 349 Kč. 

Viktoria shop nadále nabízí i adventní kalendáře pro prosinec 2016 za 149 Kč nebo diáře pro nadcházející rok 2017. Přehledný diář klasického rozměru A5 si mohou plzeňští fanoušci zakoupit za 289 Kč, menší kapesní diář za 149 Kč.

Nové produkty Vitkoria shopu lze zakoupit také na eshopu ZDE.