FC Viktoria Plzeň získala velmi silného partnera, kterým se stává Sazka Bet – součást společnosti Sazka. Sazka Bet se tak zařadí mezi hlavní partnery Viktorie a zároveň se stane jediným sázkovým partnerem klubu. Řadu výhod přinese toto spojení i fanouškům červenomodrých barev. „Jsme velmi rádi, že můžeme spojit síly s dalším silným subjektem a velmi si toho považujeme,“ uvedl Adolf Šádek, generální manažer klubu.

Logo Sazka Bet bude v Doosan Areně viditelné již při sobotním ligovém zápase mezi Viktorií Plzeň a Slovanem Liberec. V týdnu totiž došlo k uzavření dohody se sázkovou kanceláří, která se řadí mezi hlavní partnery úřadujícího českého mistra.

„Vždy je dobré, když spojí síly dva silné subjekty. Rádi tedy vítáme ve viktoriánské rodině právě Sazka Bet, která je pro nás ode dneška velmi důležitým partnerem,“ řekl po podpisu smlouvy Adolf Šádek, generální manažer FC Viktoria Plzeň.

„Je nám velkou ctí, že právě Sazka Bet se stal exkluzivním sázkovým partnerem úřadujícího mistra - Viktorky Plzeň. Z tohoto spojení budou těžit zejména fanoušci, pro které máme nachystáno řadu výhod a bonusových akcí,“ říká Aleš Veselý, marketingový ředitel společnosti Sazka.


Sazka Bet
Loterijní společnost Sazka začala kurzové sázky nabízet už v roce 1996. V roce 2009 pak spustila sportovní sázky na internetu, které od roku 2012 nabízí pod značkou Sazka Bet. Sazka Bet je tradiční českou sázkovou kanceláří, která vyniká především ohromně širokou nabídkou vypisovaných sportovních příležitostí, a už předzápasových, tak i těch rozehraných. Zanedlouho Sazka Bet přejde na nový a přehledný web, který bude součástí zábavního portálu Sazka.cz. Sázející zde budou mít možnost vsadit si až na 250 000 LIVE sázek, tedy 3x více než doposud. K dispozici bude dvakrát vyšší počet streamů, a to včetně 1. české fotbalové ligy, Bundesligy, La Ligy, KHL a NBA. Zákazníkovi nové rozhraní nabídne také vizualizaci drtivé většiny zápasů. Sazka Bet rovněž poskytne funkci cash out - vyplacení rozehraného tiketu. Veškerý přehled výhod a bonusů naleznete na stránce www.sazkabet.cz.