Viktoria Plzeň věnuje zápas se Slováckem dalšímu pokračování charitativního projektu Viktoriánské srdce. Ve spojení s pivovarem Gambrinus podpoří plzeňský klub pod heslem „Všude spolu“ své fanoušky z řad vozíčkářů, kterým finanční příspěvek pomůže při pořízení speciálně upraveného autobusu na výjezdy za Viktorií na hřiště soupeřů.

Výši tohoto příspěvku ovlivní samotní fanoušci, nebo vozíčkářům bude věnován celkový nedělní výtěžek z prodeje piva Gambrinus. Fanoušci ale mohou pomáhat také pomocí dobrovolných finančních příspěvků přímo na bankovní účet Klubu KID, pod jehož křídly se budou výjezdy uskutečňovat.

Číslo účtu: 222274277/0600
Variabilní symbol: 1911

Klub KID (klub invalidních dobrodruhů) je spolek, který pořádá sportovní a turistické akce pro zdravotně postižené, včetně výjezdů zdravotně postižených fanoušků na venkovní zápasy FC Viktoria Plzeň, a to po ČR i do zahraničí. Specifičnost a výjimečnost klubu KID spočívá v tom, že si jeho akce, s pomocí svých zdravých kamarádů, organizují sami zdravotně postižení členové klubu.

„Věříme, že do Doosan Areny o Velikonocích přijde opět velký počet fanoušků, kteří vytvoří tu pravou fotbalovou atmosféru a navíc společně podpoříme dobrou věc,“ říká k akci mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Pokud si někdo tedy v neděli nebude moci dopřát pivo Gambrinus a bude přesto chtít pomoci, může svůj příspěvek zaslat přímo na účet pod speciálním variabilním symbolem,“ dodal.