Letní prázdniny pomalu končí, s čímž se blíží i ukončení fotosoutěže Léto s Viktorkou 2017. Pokud jste do dnešního dne neposlali svou letní fotografii s viktoriánskou tematikou, tak to můžete napravit do čtvrtka 31. srpna, kdy je poslední termín k odeslání.

Pravidla jsou jednoduchá. Stačí se vyfotit někde na dovolené u moře, na horách či kdekoliv jinde ideálně s předměty s viktoriánskou tematikou. Fotografii posléze umístit na instagramový profil, přidat k ní hashtag #LETOsFCVP a označit přímo na fotografii oficiální účet fcviktoria_official. Pokud nemáte Instagram, můžete fotografii zaslat na email leto2017@fcviktoria.cz. Oceněno bude hned deset vítězných fotografií.

Fotografie, které dorazí po 31. srpnu, již do soutěže nebudou zařazené. „Již nyní nám dorazil velký počet fotek a hráči určitě budou mít náročný úkol vybrat deset nejlepších. Věříme ovšem, že nám ještě další dojdou, jelikož ceny pro soutěžící jsou velmi atraktivní,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Osobně jsem se na Instagramu na nějaké fotky díval a přišly mi velice pěkné. Je skvělé, když naši fanoušci jedou na dovolenou do zahraničí a berou si tam s sebou fanouškovské předměty, aby je ukázali po celém světě,“ těší Radima Řezníka.

Ceny fotosoutěže Léto s Viktorkou 2017

1. místo – dres FCVP podepsaný celým týmem + ročenka FCVP + fotoakreditace na námi vybrané utkání FCVP v české nejvyšší soutěži
2. místo – podepsaný míč FCVP + šála FCVP + fotoakreditace na námi vybrané utkání FCVP v české nejvyšší soutěži
3. místo – podepsaný míč FCVP + šála FCVP + 2 vstupenky na námi vybrané utkání FC Viktorie Plzeň
4. místo – míč FCVP + šála FCVP + 2 vstupenky na námi vybrané utkání FC Viktorie Plzeň
5. místo – podepsaný plakát FCVP + ročenka FCVP + 2 vstupenky na námi vybrané utkání FC Viktorie Plzeň
6. místo – podepsaný plakát FCVP + ročenka FCVP + 2 vstupenky na námi vybrané utkání FC Viktorie Plzeň
7. místo – tričko FCVP + klíčenka
8. místo – tričko FCVP
9. místo – podepsaný plakát FCVP + klíčenka
10. místo – podepsaný plakát FCVP