FC Viktoria Plzeň má před sebou druhý zápas v základní skupině Evropské ligy. Ve čtvrtek 1. října se ve 21:05 utká s Villarrealem. Oblíbený obránce František Rajtoral v utkání se španělským klubem nastoupí do jubilejního padesátého zápasu v evropských pohárech.

„To jsem opravdu nevěděl, já bych si tipnul třeba tak 20. To už je moc hezké číslo, ten čas hrozně letí. Ty sezony v plzeňském dresu jsou pro mě nejkrásnější. Všechny byly něčím výjimečné, krásné a originální. Nejvíc asi vzpomínám na ty největší zápasy s Barcelonou, Bayernem Mnichov a Manchesterem City,“ zamýšlí se Rajtoral.

Ve čtvrtek se s Viktorií postaví dalšímu velice silnému týmu, Villarreal aktuálně vede BBVA Ligu. „Villarreal k těm nejlepším týmům určitě patří, což dokazují poslední dobou v tabulce španělské ligy i hrou. Já ale věřím, že předvedeme dobrý výkon a řádně je pozlobíme,“ dodává obránce Plzně.

Domácí tým je určitě favoritem zápasu, ale Plzeň chce ve Španělsku překvapit. „Nechci tipovat, budu spokojený, když předvedeme výkon na úrovni a budeme moct ze hřiště odejít se vztyčenou hlavou,“ uzavírá František Rajtoral.

Fotogalerie