Jsme úspěšnou personální agenturou, která působí na českém trhu již více než 10 let. Jsme součástí jedné z největších evropských personálních agentur, společnosti Hofmann Personal.

V našich pobočkách po celé České Republice pracují týmy angažovaných konzultantů, kteří jsou připraveni Vám poskytnout podporou při hledání nových zaměstnanců či zaměstnání.


Uchazečům bezplatně rádi poradíme a pomůžeme při hledání práce. Samozřejmou součástí naší práce je odborná konzultace nad Vaším životopisem či motivačním dopisem. Jsme v kontaktu s největšími a nejvýznamnějšími českými i zahraničními firmami v regionu, proto neváhejte a využijte našich zkušeností.

Pro zaměstnavatele nabízíme podporu při hledání personálu, jak do trvalého pracovního poměru, tak jako dočasnou výpomoc při dovolených či výrobních špičkách. Vhodné kandidáty vybíráme z naší široké databáze dle Vašich specifických potřeb, testujeme je a zaškolujeme.

Naše zaměstnance průběžně vzděláváme, aby byli neustále informování o posledních novinkách ve svých oborech. Jsme si vědomi toho, že kvalita našich služeb se odvíjí o kvality našich zaměstnanců. Proto nás velmi potěšilo uznání našich snah o dobré pracovní prostředí a získání ocenění Mamma/Parent friendly společnost pro rok 2016.

Jsme členy profesních sdružení jako APPS (Asociace poskytovatelů personálních služeb) či ČLA (Česká logistická asociace). Aktivně se podílíme na tvorbě legislativních norem v pracovním právu. Zúčastňujeme se pracovních veletrhů po celé České Republice. 

Jsme dlouhá léta hrdými partnery Viktorie Plzeň, která je pro nás symbolem úspěšného regionálního klubu s mezinárodní budoucností.

Navštivte nás v našich pobočkách nebo na www.hofmann-personal.cz.