V neděli 8. listopadu se představí plzeňští fotbalisté v rámci třináctého kola Synot ligy v utkání s FC Baník Ostrava, které se od 17:00 hodin odehraje na Městském stadionu v Ostravě - Vítkovicích. S ohledem na zajištění bezpečnosti návštěvníků stadionu, připravil ostravský klub několik rad a doporučení pro plzeňské fanoušky, kteří pocestují podpořit své fotbalisty.

Sektory hostů označené jako C1, C2, C3 a C4 se nacházejí na severní tribuně. Přístupová cesta k pokladnám a následně do sektoru hostů je možná pouze z ulice Závodní od 16:00 hodin. Na příchod a odchod fanoušků bude dohlížet Policie ČR. Při větším počtu fanoušků doporučuje klub příchod na stadion v dostatečném předstihu.

Pokladna pro sektor hostů je umístěna cca 300 metrů od sektoru, který má kapacitu 1442 míst. Všichni fanoušci si můžou zakoupit vstupenku za 180 Kč dvě hodiny před výkopem utkání přímo na místě. Sektor hostů je vybaven vstupním retardérem a výstupní branou, několika únikovými východy a zároveň brankami pro možný vstup a zásah pořadatelské služby, případně PČR. Sektor je vybaven patřičným počtem WC muži i ženy, rovněž je vybaven samostatným stánkem s občerstvením.

Sektor bude zajištěn pořadatelskou a bezpečnostní službou klubu FC Baník Ostrava. Bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky, rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. V případě podezřelého, či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě. Standardních fanouškovských vlajek se týká pravidlo, aby tyto nebyly vyvěšovány na místa, kde budou překrývat reklamní bannery. V opačném případě pořadatelská služba vlajku překrývající reklamní bannery odstraní. Pořadatelská služba bude úzce spolupracovat s policií a v případě potřeby ji požádá o součinnost případně provedení zásahu. Sektor hostů je rovněž monitorován kamerovým systémem. Návštěvní řád ZDE.