V neděli 28. června od 16:30 hraje v Doosan Areně naše Viktorka proti Spartě Praha. Atraktivní duel opět bude moci sledovat i omezené množství fanoušků, a tak přinášíme důležité předzápasové informace nejen o bezpečnostních opatřeních.

Vstupenky na Liberec

Viktoriáni, máme pro vás skvělou zprávu. Chceme vám vyjít vstříc a ušetřit cestu. Ti z vás, kteří v neděli dorazí na zápas se Spartou, si mohou vyzvednutí lístky na závěrečné domácí utkání sezony 2019/2020 proti Slovanu Liberec (8. 7., 18:00). Pravidla budou opět stejná – je třeba přijít s permanentní vstupenkou EXTRA a na pokladně obdržíte výměnou vstupenku. Opravdu je potřeba přinést permanentku, nelze žádat o výměnu za vstupenku na Spartu. Otevřeno bude od 13:00 do 16:00, a také ještě po zápase.

Samozřejmě pokud nejdete na Spartu, jste majitelem EXTRA, můžete si v tomto čase rovněž přijít pro vstupenku na duel s Libercem.

Výměna bude pokračovat na pokladnách v pondělí od 9:00.

Ti, co nebudou moci dorazit k pokladně, dostanou příležitost opět také skrze e-mailovou rezervaci od pondělí 11:00. To se stane ale pouze v případě, že nebudou vydány všechny vstupenky (prioritně budou obslouženi opět fanoušci na pokladnách) – o tom budeme samozřejmě informovat. Mail bude stejný, tedy vstupenky@fcviktoria.cz. V emailu je nutné uvést žlutě vyznačené údaje ze zadní strany permanentky.

I pro duel s Libercem platí rovnice jedna permanentka EXTRA = jedna vstupenka.

Jiné vstupy

A teď už k nedělnímu šlágru se Spartou. Opět budou vzhledem k aktuálním bezpečnostním opatřením zavřeny klasické turnikety. Vchody do jednotlivých sektorů jsou znázorněny na mapce níže a také na vstupence. Každý sektor má svůj vlastní vchod, sociální zázemí i stánek s občerstvením.

Vstupenky na Spartu vydány

Na zápas se Spartou byly všechny vstupenky v rámci omezené kapacity vydány již ve středu a v den zápas tak na pokladnách nebudou k dostání. Maximální povolená kapacita osob na sportovním utkání je v současné době 5000, ovšem jedná se pouze o horní limit, nikoli přesně povolenou kapacitu. Klub stále musí dodržet pravidla rozestupů ob sedačku a ob řadu a nesmí překročit 25% kapacitu stadionu.

Bezpečnostní opatření

Viktoriáni, vzhledem k mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví vás žádáme o dodržení následujících pravidel:

  • důsledně dodržujte hygienu na toaletách
  • zdržujte se, prosím, jen ve svém určeném sektoru
  • obsazujte pouze každou druhou sedačku a vždy nechte volnou řadu – seďte tedy, prosím, na místě, které budete mít vyznačené na vstupence
  • dodržujte odstupy v celém areálu stadionu (s výjimkou členů domácnosti)
  • pokud nejde dodržet rozestup, je třeba nosit roušku
  • dbejte pokynů pořadatele utkání
  • nepoužívejte pyrotechniku ani jiné zakázané prostředky

Viktoria shop

Dobrou zprávou je, že pro vás můžeme mít v den utkání otevřený Viktoria shop. Jednotlivé stánky zůstanou zavřené, ale hlavní kamenná prodejna se otevře ve 12:30 a zavře v čas začátku zápasu (16:30). I ve fanshopu vás žádáme o dodržování veškerých bezpečnostních opatření, u vstupu pro vás samozřejmě bude připravena dezinfekce. V obchodu je nutné nosit roušku.

Ve fanshopu můžete stále využít obrovských slev na produkty z kolekce PUMA, včetně aktuálních dresů. Nově také platí akce Vysvědčení. Pokud nakoupíte nad 300 Kč a ukážete vysvědčení, obdržíte miniball FCVP zdarma. V případě nákupu nad 600 Kč s ukázkou vysvědčení dostanete míč FCVP zdarma.

Magazín Viktorián

Zápasový bulletin pro vás znovu připravíme v elektronické verzi zdarma na našich webových stránkách. Můžete se těšit na skvělý rozhovor s asistentem trenéra Markem Bakošem, který má za sebou už rok trenéřiny. Chybět nebudou ani statistiky a další zajímavosti. Držitelé permanentek obdrží magazín opět s předstihem do svého e-mailu.