Ligový kolotoč se nezastavuje, viktoriány v sobotu od 16:00 čeká třetí kolo proti Sigmě Olomouc. Dojde tak na souboj dosud neporažených celků a pro fanoušky máme několik důležitých informací.

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus (sektor H) bude opět v normálním provozu. „Děti tak znovu budou moci kreslit obrázky a soutěžit o dárkovou taštičku, dostanou také vlajky, zahrají si fotbálek a celou dobu se o ně bude starat tým z Hitrádia FM Plus,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pokud by někdo měl problém s funkčností permanentní vstupenky, bude připravena speciální pokladna za severní věží. „Prosíme všechny permanentkáře, kteří tento problém budou mít, aby se dostavili na speciální pokladnu za severní věží, kde se vše vyřeší. Věříme, že poté už žádný problém vznikat nebude a všichni si v poklidu užijí zápas,“ vysvětluje mluvčí. „Zároveň opět prosíme fanoušky, aby dorazili s dostatečným předstihem. Předejde se tak zbytečným frontám,“ nabádá Hanzlík.

O poločase utkání se Sigmou Olomouc dojde kromě tradiční soutěže k předání bronzových medailí loňskému dorostu U19, který obsadil třetí místo v celostátní lize.

Ještě hodinu po utkání se budou na pokladnách za severní tribunou prodávat vstupenky na play-off Evropské ligy s AEK Larnaka. „Kromě toho fanoušci mohou využít online prodej vstupenek na utkání s Larnakou,“ dodává Hanzlík. Více informací k prodeji najdete ZDE.