Milan Petržela má kořeny zapuštěné hluboko na Moravě. Třiatřicetiletému rodákovi z Hoštic se stala Plzeň druhým domovem, kde s partnerkou Jitkou vychovává dcerku Claudii. I díky ní jsou pro Milana Petrželu svátky jedním z nejkouzelnějších období v roce.

„U nás se slavily ty klasické vánoce, kdy se sešlo spoustu lidí kolem stolu, všechny babičky, dědečkové, tety, strýcové a další příbuzní. Vánoční svátky jsou v tomhle skvělé, sejde se celá rodina, hoduje se, pak se jde ke stromečku, což je hlavně pro děti něco neskutečného. Letos to budou první Vánoce, které oslavíme i s Claudií, určitě to pro ní bude zážitek. Ale co dostane, neprozradím, bude to pro ní překvapení,“ směje se Petržela. „Mně samotnému udělalo největší radost horské kolo, které jsem dostal jako kluk. Tenkrát byla taková kola novinkou a každý ho chtěl. Nevešlo se pod stromeček, takže mi ho Ježíšek nechal na balkóně. Ani mi nevadilo, že jsem tam lezl bosky, byl jsem hrozně šastný,“ vzpomíná Petržela. „Svátky budu trávit na Moravě, kde se celá rodina těší na malou. Už jsme tam dlouho nebyli, ale nemáme v plánu nic velkého, jen pár návštěv a pak samotné vánoční svátky. Určitě se u nás zastaví i kluci z Plzně,“ prozrazuje. 

„Mým velkým přáním všem fanouškům je hlavně zdraví, to je nejdůležitější. Aby si užili svátky v klidu, načerpali síly do dalšího roku, který je před námi, a abychom se tu napřesrok všichni ve zdraví sešli,“ vzkazuje všem viktoriánům Milan Petržela.