Kapitán Viktorie Plzeň Roman Hubník bude trávit vánoční svátky doma s rodinou. Klasické Vánoce s vůní cukroví a tentokrát konečně správná dvojka Roman a Patrik spolu. Tak vypadají svátky u Hubníků.

„Vánoce jsou a vždycky byly ty nejhezčí dny v roce. Celá rodina pospolu, všude voní cukroví, kapr salát, stromeček. Vždycky jsem je měl rád a to mi vydrželo dodnes. Pamatuji si, jak jsme slavili Vánoce dřív. Mám tři bráchy, takže u stromečku to byla kolikrát mela, ale to asi není nic neobvyklého. Štědrý den jsme si vždycky moc užili a v dalších dnech vyráželi po návštěvách,“ vzpomíná Hubník. Pro kterého budou letošní Vánoce těmi nejhezčími za poslední dobu. „Letos je oslavíme společně se synem Páou, vlastně poprvé takhle spolu. Celé Vánoce se tak točí kolem něj, určitě si užijeme skvělé svátky,“ usmívá se Roman Hubník. „K večeři budeme mít klasiku – kapra a salát. Rodiče dřív vařili polévku z rybích hlav, ale tu jsem moc nemusel. Takže mě naučili na polévku z hřibů. Ta není nikdy tak dobrá jako právě na Vánoce stejně jako kapr a bramborový salát,“ dodává.

„Plzeňským fanouškům chci popřát zdraví, to je to nejdůležitější a od toho se všechno odvíjí. Pak také spokojenost a pohodu nejen ve svátečním čase, ale i v celém novém roce. Byl bych rád, kdyby se všichni měli rádi a my nepodlehli shonu dnešní doby. Chtěl bych, aby si všichni užili hezkých chvil, co to půjde,“ přeje všem příznivcům červeno-modrých barev kapitán Viktorie Plzeň.