Trenér Karel Krejčí se svým týmem protáhl rekordní sérii vítězných zápasů už na třináct ligových utkání. Nicméně duel ve Zlíně nebyl jedním z nejjednodušších, což plzeňský trenér zdůrazňoval i při pozápasovém hodnocení.

„Jsem rád, že jsme zvládli další těžké utkání. Bohužel nám nevyšel vstup do zápasu, kdy nám soupeř po autu vstřelil gól. Od toho se pak zbytek poločasu odvíjel. Dobývali jsme kompaktní blok domácích, ale většinu situací jsme nedohrávali podle našich představ. Měli jsme k dispozici spoustu standardek, ale moc vyložených šancí jsme si nevypracovali,“ rekapituloval první půli plzeňský trenér.

„Těší mě, že jsme ve druhém poločase zápas otočili. Trochu mě mrzí, že jsme místo dohrávání velkého množství našich šancí ve větším klidu gólové příležitosti zahazovali. Zbytečně jsme se pak strachovali o vítězství a závěr utkání zdramatizoval,“ přidal Krejčí svůj pohled na závěrečný poločas. „Jedná se pro nás o vybojované a hodně důležité tři body,“ uvědomoval si po zápase ve Zlíně hlavní trenér Viktorie Plzeň.

Fotogalerie