Viktoria utkání s Jihlavou neodstartovala dobře, když od úvodní minuty prohrávala 0:1. Nakonec však zápas dokázala otočit ve svůj prospěch, v nastavení druhé půle dal na 2:1 Marek Bakoš. Společně se svým krajanem Matúšem Kozáčikem, navrátilcem do branky, pak zhodnotili zápas.

Jihlava šla do vedení již po necelé půlminutě hry. „Nečekali jsme, že takto brzy inkasujeme,“ přiznává Matúš Kozáčik. „Bohužel se tam srazili naši dva hráči a soupeř šel sám na branku. Jsem ovšem rád, že jsme utkání otočili a vezeme si domů tři body,“ dodává slovenský brankář.

Podobně hovořil také jeho krajan z útoku Marek Bakoš: „Zajímavý zápas. Brzy jsme dostali gól, ale přesto rozhodli v závěru. Domácí je třeba pochválit, hráli dobře, ale my jsme rádi za vítězství,“ uznává. „Pro naše fanoušky to každopádně bylo dost na nervy. Šli jsme za výhrou, snažili jsme se o ni a nakonec získali odměnu až na úplném konci,“ říká Marek Bakoš.

Matúš Kozáčik v letošním ročníku již jednou chytal za juniorku Viktorie, v hlavním týmu ale po svém zranění v minulé sezoně chytal poprvé. „Už jsem stoprocentně připravený i na další zápasy,“ ubezpečuje. Pochválil také paráka Marka Bakoše: „Jsem rád, že to Bakymu jde a dává góly. Je to odměna za jeho práci.“

Fotogalerie