17. 9. 2017    Juniorka - reportáž

Junioři vezou z Hradce Králové bod za bezbrankovou remízu

FC Viktoria Plzeň

8. kolo / Neděle 17. 9. 2017, 12:00 / Areál Slavia Hradec Králové

8. kolo / Neděle 17. 9. 2017, 12:00
Areál Slavia Hradec Králové

FC Hradec Králové

0:0

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FC Hradec Králové

Vízek – Vukčevič, Chocholatý, Trávníček, Súkenník, Kundrt, Střelec, Patrick, Martinec (C), Gjinollari (72. Mikeš), Brokeš.

FC Viktoria Plzeň

Sváček – Kadar, Vacovský, Novák (C), Ryška – Pavlík, Suchý – Mudra (85. Pihrt), Němec (68. Vilček), Arzberger (89. Petr) – Vais.

statistiky

ŽK: Vacovský, Rozhodčí: Hrubeš – Petřík, Vlček.

Diváci: 101

Třetí remízu v řadě a čtvrtou z posledních pěti zápasů uhrál juniorský tým Viktorie Plzeň na půdě východočeského Hradce Králové, kde se s domácími „Votroky“ rozešel smírně 0:0.

Úvodní zajímavou gólovou příležitost si vypracoval domácí Hradec Králové. Z malého vápna hlavičkoval Martinec, nicméně v rychlém náběho poslal balon mimo branku Dominika Sváčka. Velkou tutovku měl pak na druhé straně LukᚠMudra. Po povedené přihrávce Tomáše Arzbergera ale tváří v tvář brankáři Vízkovi neskóroval, gólman domácích totiž včas vyběhl ze svého území. Ve 33. minutě mohl svého jména doznat hradecký Střelec, ale jeho přízemní rána v dobré šanci trefila pouze obránce Viktorie.

Po hodině hry mohli jít do vedení domácí hráči. Nabíhajícího Brokeše našel z pravé strany Gjinollari, ale viktoriánská defenziva na poslední chvíli zareagovala a většímu nebezpečí tak zabránila. Plzeňští usilovali o vítězství a čtyři minuty před koncem k němu měli poměrně blízko. Arzberger se dostal ve vápně k odraženému míči, jenomže gólu na poslední chvíli zabránil obránce Vukčevič. Oba týmy si tak rozdělily po bodu za bezbrankovou remízu.