S velkým zájem se setkala akce S Viktorií do kina, v rámci které nabídl plzeňský klub svým permanentkářům možnost zdarma navštívit speciální promítání filmu Život v OC Olympia Plzeň. Držitelé permanentních vstupenek si v pátek 24. března vyzvedli poslední vstupenky do nyní už naplněného sálu.

Permanentkáři měli možnost získat lístky do kina zdarma ve Viktoria shopu oproti předložené permanentní vstupence. „Těší nás, že naši fanoušci žijí s klubem i mimo fotbalový stadion. Věříme, že v úterý jim nabídneme nejen zajímavý filmový zážitek, ale také zábavu na celé odpoledne v podobě předcházející autogramiády,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

Program v OC Olympia Plzeň startuje v úterý 28. března už v 17:00 hodin, kdy se rozběhne doprovodný program se soutěžemi o vstupenky na zápasy Viktorie Plzeň. O hodinu později začne v černickém nákupním centru autogramiáda kompletního kádru Viktorie Plzeň. Patnáct minut po sedmé hodině večerní je naplánovaný začátek promítání v multikině Cinestar.