Pro fanoušky je tady ideální možnost, jak potkat všechny hráče plzeňské Viktorie. Otevřena totiž byla klubová restaurace, kde se celý A tým stravuje. A poobědvat či povečeřet vedle Hubníka, Ivanschitze či Kozáčika samozřejmě můžete i vy.

Nová klubová restaurace je otevřena v jižní věži Doosan Areny od minulého týdne, kdy byl spuštěný zkušební provoz. „Klubovka nabízí stravování nejen pro A tým a členy našich akademií, ale je samozřejmě otevřena i pro veřejnost. Otevřeno je denně a v nabídce je polední i stálé menu,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Interiér Klubovky je vyzdoben ve viktoriánském stylu, dominantou je velká mapa Evropy s vlaječkami v zemích, kde všude hrála Viktoria zápas evropských pohárů. 

Zajít do Klubovky můžete na dobré jídlo, plzeňské pivo či širokou nabídku vín. Pokud budete mít štěstí, potká zde i členy A týmu. „Hráči opravdu chodí do Klubovky na jídlo, můžete je zde tedy potkat prakticky každý den. Stravují se normálně mezi ostatními hosty. Věříme, že se restaurace bude našim příznivcům líbit a stane se oblíbeným místem všech viktoriánů,“ dodal Hanzlík.

Otevřeno má Klubovka každý den od 10:00 do 22:00. Více informací je k dispozici na webových stránkách www.fcvpklubovka.cz.