Po reprezentační přestávce jdou viktoriáni opět do boje. V sobotu je od 16:00 čeká náročné utkání na půdě Slovanu Liberec. Co od něj očekávají chorvatský záložník Diego Živulič a reprezentant Jan Kopic?

Diego Živulič během reprezentační přestávky dobil baterky a je připravený na další zápas. „Měli jsme i nějaké volno, takže jsem si od fotbalu odpočinul. Tréninky ale byly náročné, hlavně minulý týden. Je třeba vše dobře poladit, abychom byli na sobotu kvalitně připraveni,“ uvědomuje si Chorvat.

To Jan Kopic ji strávil s národním týmem, kdy si dokonce od začátku zahrál proti mistrům světa z Německa. „Bylo to dobré utkání a myslím si, že minimálně na bod jsme měli. Osobně jsem rád, že jsem si proti takhle kvalitním hráčům zahrál,“ říká Jan Kopic.

Nyní je ale čas opět vstoupit do zápasového kolotoče Viktorie Plzeň. Červenomodré čeká zápas v Liberci. „Je to nepříjemný soupeř, má šikovné hráče. V Liberci je horká půda, ale my tam jednoznačně pojedeme udělat vše pro to, abychom zvítězili,“ předesílá Živulič. Souhlasí také Kopic: „Nikdy to tam nebylo lehké. Budeme chtít hrát aktivně do útoku, ale jsme si vědomi toho, že domácí budou hodně důrazní. Musíme si s tím poradit.“