V utkání Poháru FAČR proti Teplicím dostal Matúš Kozáčik volno a v Plzni se připravoval na další zápas SYNOT ligy proti Brnu. Brankářská jednička Viktorie nedostala v posledních třech zápasech ani jeden gól a věří, že další vychytané nuly budou i nadále přibývat.


„Každý samozřejmě spíš radši hraje, ale máme nabitý program a široký kádr. Ti co v Teplicích nehráli, aspoň potrénovali,“ říká Matúš Kozáčik. „Vždy je to vizitka celé obrany, když tým neinkasuje. Je dobře, když se nám vzadu podaří udržet nulu a snad to bude pokračovat,“ dodává slovenský brankář.

Zbrojovka Brno západočeský tým řádně potrápila v podzimním utkání, kde Plzeň zvítězila 3:2. I v Doosan Areně to bude náročné utkání. „Bude to těžký zápas, každé utkání s Brnem je složité. Ale hrajeme doma a věřím, že to zvládneme,“ zamýšlí se Kozáčik.

Hráče Viktorie požene za další výhrou plný stadion, v prodeji zbývá už jen několik desítek vstupenek. „Fanoušci jsou tady skvělí, chceme jim poděkovat za to, kolik jich v Plzni chodí. Plný stadion každého vyhecuje a vyburcuje ještě k lepšímu výkonu. Věřím, že nᚠfotbal bude fanoušky bavit i nadále,“ uzavírá Matúš Kozáčik.