Viktoriány čeká ligové utkání s Vysočinou Jihlava, ve kterém můžou překonat klubový rekord v počtu vítězných zápasů v řadě. Všichni fanoušci, kteří si na tento výjimečný zápas chtějí zajistit vstupenky, mají poslední možnost. Ve čtvrtek dopoledne zbývalo na pokladnách posledních 100 vstupenek.

Prodej běží pomocí všech standardních distribučních kanálů. Kromě tradičního prodeje ve fanshopu v prostorách Doosan Areny lze vstupenky na zápas s Jihlavou zakoupit také pomocí distribučních míst Plzeňské vstupenky (seznam ZDE). Stejně tak je spuštěn prodej pomocí internetu (www.plzenskavstupenka.cz). Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. V případě, že nebude kapacita předčasně vyprodána, otevřou se dvě hodiny před startem zápasu také pokladny plzeňského stadionu.

Utkání s aktuálně čtrnáctým celkem ligové tabulky začíná v plzeňské Doosan Areně v sobotu 2. dubna ve 20:15 hodin.

„Dobře si uvědomujeme, že máme vše ve svých rukou. Proto chceme i proti Jihlavě uspět a o krok se přiblížit našemu společnému cíli. Doufám, že na zápas dorazí opět více než deset tisíc fanoušků, protože to je pro nás ta největší motivace,“ zve všechny fanoušky na utkání kapitán týmu Roman Hubník.

Otevírací doba fanshopu pro prodej na Jihlavu:

Čt 31. 3. 9 - 17 hod
1. 4. 9 - 17 hod
So 2. 4. 14 - 20:30