Jarní část sezóny 2015/2016 se pro fotbalisty Viktorie otevřela nedělním vítězným duelem na hřišti Slovácka, úvodní zápas v domácí Doosan Areně odehrají úřadující mistři již v pátek večer proti Teplicím. O vstupenky je mezi fanoušky červeno-modrých obrovský zájem.

Domácí utkání s týmem ze severu Čech se odehraje netradičně v pátek 19. února od 20:15 hodin. Vstupenky si všichni příznivci červeno-modrých barev mohou zajišovat již nyní pomocí všech standardních distribučních kanálů. Vstupenky tak je možné zakoupit ve fanshopu v prostorách Doosan Areny stejně tak jako na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE). K dispozici je také online nákup přes portál www.plzenskavstupenka.cz

"O vstupenky na duel s Teplicemi je mezi fanoušky velký zájem, v úterý odpoledne zbývalo v prodeji posledních 30 lístků. S velkou pravděpodobností tak bude kapacita domácích sektorů vyprodána již v nejbližších dnech," informuje fanoušky tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. 

„Věříme, že plzeňská fotbalová horečka nevyprchala ani přes zimu a těšíme se, že nám naši fanoušci budou minimálně stejnou oporou jako v podzimní části sezóny,“ dodává Pillár.