Jeden z nejdůležitějších zápasů sezony je tady! Viktoria Plzeň už dnes v rámci 3. předkola Ligy mistrů změří síly s týmem FCSB. Úvodní duel v Bukurešti skončil 2:2, odveta tak bude velmi vypjatá. Lístky na prestižní duel jsou stále v prodeji i v den utkání. Přijďte podpořit Viktorku přímo na stadion!

Během úvodního duelu v Bukurešti byla pořádně divoká atmosféra, která hnala domácí tým za vyrovnáním. Na podporu fanoušků v odvetě věří i viktoriáni.

„Bylo by skvělé, kdybychom i my soupeři ukázali, jaké fanoušci umí vytvořit peklo v Doosan Areně,“ těší se útočník Michael Krmenčík. „Odveta bude náročná. Věříme ovšem, že společně s vámi v zádech se o postup do čtvrtého předkola popereme,“ vybízí útočník, jenž se zatím trefil v obou soutěžních zápasech nové sezony.

Na podporu příznivců se těší také stoper LukᚠHejda. „Udělalo by nám radost, kdyby se podařilo stadion vyprodat. Už během zápasu s Duklou to bylo skvělé, snad to ve středu bude taky takové, “ zve Hejda diváky na stadion.

V tuto chvíli již zbývá posledních 800 vstupenek. „Věříme, že si naši fanoušci nenechají takto významný a důležitý zápas ujít a přijdou. Vstupenky je možné zakoupit na pokladnách Doosan Areny či na prodejních místech Plzeňské vstupenky,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Ceny vstupenek jsou 220, 270, 360 a 460 Kč, prodávají se do vyprodání kapacity stadionu.

Kdy lze vstupenku koupit?


STŘEDA 2.8. pokladny Doosan Areny 9.00 až do vyprodání + prodejní místa Plzeňské vstupenky

KATEGORIE I. II. III. IV.
Volný prodej 460 Kč 360 Kč 270 Kč 220 Kč

ROZDĚLENÍ SEKTORŮ
1. kategorie sektory: E, F, S7, S8, T9, T10
2. kategorie sektory: A, B, G, H, S6, T11
3. kategorie sektory: R4, R5
4. kategorie sektory: P1, P2, P3, V14, V15, V16