Start jarní části sezónu už klepe na dveře, Viktoria do ní jako jediný z českých zástupců vstoupí zápasem úvodního jarního kola Evropské ligy. Utkání, které může napovědět o tom, zda viktoriáni vyrovnají své pohárové maximum, začíná v Bělehradě už ve čtvrtek 15. února ve 21:05 hodin.

V úterý 13. února absolvovali Plzeňané poslední trénink v domácích podmínkách, zítra už vyběhnou na trávník bělehradského Stadionu Partizana. Právě do hlavního města Srbska se kádr jediného českého zástupce v pohárové Evropě přesune ve středu dopoledne. Jak utkání dopadne, se prozatím lze pouze dohadovat, jedno je ovšem jasné, domácí odveta bude stát za to!

„Jsou to už čtyři roky, kdy jsme si naposledy vyřazovací část Evropské ligy zahráli. To samo o sobě určuje výjimečnost zápasů s Partizanem. Všichni si uvědomujeme, že nás čeká soupeř, který si v Srbsku hraje společně s Crvenou Zvezdou vlastní ligu. My se ale vydáme ze všech sil, protože v podobných zápasech je to nutnost,“ říká pamětník všech plzeňských účastí v jarních bojích Evropské ligy David Limberský.

„Na tenhle zápas jsme tu čtyři roky čekali. Dostat se mezi nejlepších šestnáct týmů Evropské ligy je pro nás úžasná motivace. Doufám, že nás diváci v boji o postup podpoří a budou za námi v prvním jarním zápase stát. Teď to budeme opravdu potřebovat, protože postupem můžeme vyrovnat naše historické maximum,“ přidává se Radim Řezník. 

Prodej lístků nadále pokračuje ve Viktoria shopu. Ve všech cenových relacích lze vybírat z několika stovek vstupenek. Stále je možné zakoupit dvě, čtyři nebo šest vstupenek v řadě vedle sebe. Utkání s Partizanem si tak můžete užít s celou rodinou či přáteli!

"V klubovém obchodě lze vstupenky uhradit platební kartou. Fanoušci by neměli s nákupem čekat na poslední chvíli, v den utkání už totiž nebude možné vstupenky zakoupit," informuje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.