Viktoria zakončila ligovou sezonu 2016/2017 na druhém místě o dva body za mistrovskou Slavií Praha, a kvalifikovala se tak do třetího předkola Ligy mistrů. S ročníkem se rozloužila vítězstvím 2:0 nad Jihlavou a následně s fanoušky na nádvoří Plzeňského pivovaru.

Přítomné opět bavil hlavně asistent trenéra Pavel Horváth. Klub přítomným viktoriánům rozdával permanentní vstupenky, dresy, šály a spoustu dalších klubových předmětů. Atmosféra byla parádní. „V lize jsme sice druzí, ale v oslavách jsme jedničky,“ vystihl vše jeden z moderátorů akce Jiří Pelnář.

„Jsme strašně rádi, že jsme tam mohli být s našimi fanoušky,“ řekl Roman Hubník. „Děkujeme jim za tuto sezonu. Ceníme si toho, že chodili na stadion, jezdili na venkovní zápasy... Bez nich bychom tam nestáli,“ uvědomuje si kapitán mužstva.

Akci na nádvoří pivovaru zakončil ohňostroj. „Rozloučení se s fanoušky pro nás bylo samozřejmostí. Oni si to poděkování zasloužili. Do Doosan Areny chodí v hojném počtu, vytrvale nás povzbuzují. Jsme rádi, že jsme se s nimi mohli rozloučit alespoň tímto způsobem,“ vzkázal za klub generální manažer Adolf Šádek.

Fotogalerie