V zápase s Příbramí předvedli viktoriáni fantastický výkon, který hattrickem a jednou asistencí ozdobil 21letý Pavel Bucha. Co řekl po zápase on a jeho spoluhráč David Limberský, který se vrátil po zranění?

„Cítím se suprově,“ netajil krátce po utkání Pavel Bucha. „Před zápasem bych tohle opravdu nečekal, že se mi to tak povede. Mám z toho výborné pocity a z hattricku velkou radost. Jsem moc rád, že to pomohlo k výhře,“ řekl.

„Hattrickem mě překvapil, ale výkonem tolik ne, protože hrál skvěle už za Boleslav a taky v přípravě. Jsme rádi, že mu to tam padlo. Vypadá to, že se nám rýsuje nový Darida,“ usmál se jeho spoluhráč David Limberský, který se vrátil po zranění. „Jak jste viděli, tak jsem na tom byl dobře,“ pobavil. „Pak už ale docházely síly a trenér mě raději pošetřil. Ale po dlouhé době jsem hrál a výsledek i předvedená hra týmu byla dobrá, takže spokojenost,“ doplnil „Limba“.

Hattrick dovršil Pavel Bucha z penalty, kterou mu přenechal Jean-David Beauguel. Jak komunikace dvou viktoriánů před pokutovým kopem probíhala? „Nejdřív jsem si říkal, že tu penaltu bych si mohl vzít. Pak ale zase to, že ji nechám Bogymu, aby se udržoval v gólové formě, kterou načal v Opavě. Po domluvě s klukama to ale padlo na mě. Byl jsem trošku nervózní, ještě když tleskal celý stadion. Ale hlavně, že z toho byl gól,“ popsal.

Následně ho, zcela zaslouženě, vyvolávala celá Doosan Arena. „To bylo neuvěřitelné! Ještě se mi nestalo, aby mě vyvolávalo tolik lidí. Za to bych jim chtěl hrozně moc poděkovat, jak mě tady doma přivítali. Hrozně jsem se na to těšil a i teď z toho mám husí kůži, jak se to povedlo,“ řekl s velkými díky směrem k fanouškům Pavel Bucha. A opravdu s husí kůží na těle...

Fotogalerie