Viktoria Plzeň neskládá zbraně a chystá se na páteční ligový duel s Mladou Boleslaví. Trenér Zdeněk Bečka hodlá ze svého týmu vymáčknout při zápase se čtvrtým týmem ePojisteni.cz ligy maximum.

Viktoriáni budou chtít především rychle zapomenout na nepodařené utkání v Jablonci. „Fanouškům bychom se chtěli za druhý poločas minulého duelu omluvit kvalitní hrou, která nás dovede k vítězství. Věřím, že o titul se bude bojovat až do posledního kola. My si teď nemůžeme dovolit ztratit ani bod,“ uvědomuje si trenér Bečka. „Hráči si uvědomují, o co hrají. Je z nich cítit, že chtějí odpracovat zpackaný poločas v Jablonci,“ dodává.

Viktorii čeká soupeř, který stále živí naděje na start v předkolech evropských pohárů. „Boleslav bojuje o čtvrté místo, tedy o pohárovou Evropu. Nečeká nás tedy nic jednoduchého. Chceme ale pouze jediné – získat tři body a zvítězit,“ říká odhodlaně Bečka, který bude mít k dispozici všechny hráče v mužstvu. „Po karetním trestu se vrací Marek Bakoš, kádr máme tedy kompletní. Vybírat můžeme z dvaceti hráčů a věřím, že vybereme tu nejsilnější možnou sestavu,“ přemýšlí hlavní kouč Viktorie Plzeň.