Po trefě do sítě AS Řím přidal Marek Bakoš i přesný zásah do teplické branky. V případě ligového utkání na severu Čech ovšem jeho gól znamenal možnost radovat se po závěrečném hvizdu z vítězství.

„Získali jsme tři body a jsme rádi. Od začátku to ale bylo velmi těžké utkání. Za nás to nebylo, co se týká herní stránky, ideální. Každý z nás ale dokázal v takto bojovném zápase vzdorovat a nakonec jsme uhlídali těsné vedení až do konce,“ rekapituluje v krátkosti Bakoš. „Teplice dnes hrály výborně. Jejich hráči byli tvrdí, agresivní a nepříjemní. Nic nám nedali zadarmo. My jsme ale na rozdíl od soupeře dokázali vstřelit gól,“ zdůrazňuje slovenský útočník.

Byl to právě Bakoš, který svou brankou přisoudil Viktorii tři body. „Milan Petržela se fantasticky uvolnil a já se jen snažil najít si ve vápně mezeru, kterou by mi mohl přihrát. Snažil jsem se zakončovat nahoru, abych netrefil brankáře,“ popsal rozhodující moment utkání. „Moc jsme se nedostávali do nebezpečných situací, byl to pro nás těžký zápas. O to víc jsem rád, že jsme dnes získali tři body. Spíše než šastné vítězství bych to dnes hodnotil jako upracovanou výhru,“ míní Marek Bakoš.

„Ve fyzicky náročném utkání jsme ze sebe vydali všechno. Tepličtí dobře napadali a hráli hodně nátlakově. To, že jsme dnes dokázali zvítězit, nás může psychicky posílit. Každé vítězství je důležité, ale takto vybojovaný zápas může mít na tým větší účinek, než kdybychom tu jednoznačně vyhráli,“ přidává se LukᚠHejda. 

Fotogalerie